Over ons

Familiebedrijf

26 jaar geleden zijn wij, Henk en Ria Kragt, samen met de ouders van Henk verhuist naar De Steeg om ons melkveebedrijf voort te zetten. (O)pa kan het inmiddels wat rustiger aan doen want de volgende generatie staat alweer te trappelen. Onze zoon Dennis werkt volledig mee op de boerderij en (O)pa helpt graag waar het nog kan. Op onze andere kinderen Marieke, Willemien, Simone en Gerwin kunnen wij altijd een beroep doen. Wij zijn dus een echt familiebedrijf.

Van boerderij naar vakantieboerderij

Wij hebben een prachtig bedrijf met 190 melkkoeien en jongvee. Ruim 10 jaar geleden zijn onze buren geƫmigreerd en kwamen de stallen daar leeg te staan. Een deel van ons vee woont een aantal jaar op Havikerwaard 53 en sinds december 2020 pachten wij ook de woonboerderij op dit erf.

Waarschijnlijk zult u zich afvragen: ‘hebben jullie het nog niet druk genoeg met de boerderij?’. En ja dat zijn we zeker. We zijn ieder uur van de dag, 7 dagen per week druk bezig op de boerderij. Maar we zijn enthousiast, ondernemend en steken graag onze handen uit de mouwen. Samen met het klusteam hebben wij de klus geklaard.

Waar boeren onze echte passie is, kijken wij er naar uit om je te mogen verwelkomen op onze vakantieboerderij.