Omgeving

Vakantieboerderij nabij de Veluwe

Onze vakantieboerderij heeft een prachtige ligging op Landgoed Middachten, nabij de Veluwe. Ontdek de Veluwe met haar prachtige natuurparken, bossen, heidevelden en zandverstuivingen: er valt genoeg te zien en te beleven. Op nog geen vier kilometer afstand vind je mooie wandel en fietsroutes. Dus strik je veters of pak de mountainbike en ga de natuur in!

Op onze vakantieboerderij is er genoeg ruimte om je eigen fiets te stallen. Ben je niet in de gelegenheid om je eigen fiets mee te nemen? Geen probleem. Wij werken samen met Veluwe Actief . Zij verhuren fietsen, mountainbikes of elektrische scooters.

Bezoek Arnhem, Zutphen of Doetinchem

Naast de Veluwe is er in de omgeving nog veel meer te ontdekken. Met 20 minuten sta je al in het centrum van Arnhem, wandel je door de Hanzestad Zutphen of drink je een kop koffie op een terras in Doetinchem.

Gaat jouw hart sneller kloppen van een grote gezellige winkelstad? Bezoek dan de binnenstad van Arnhem. De sfeervolle binnenstad heeft een divers winkel en horeca aanbod. Een bezoek aan Burgers Zoo of het Openluchtmuseum is ook zeker de moeite waard!

Op een zomerse dag kun je afkoelen op recreatiegebied Rhederlaag of neem je een duik in het openlucht zwembad van Rheden (3,4 km).

Op onze vakantieboerderij vind je een uitgebreide folder met alles wat er in de omgeving te doen is. Laat je verrassen!

Hoe rustig en natuurlijk de plek van de vakantieboerderij is, hoe snel je de drukte van grote steden als Arnhem, Zutphen en Doetinchem opzoekt.

Vakantieboerderij De Steeg is dé perfecte uitvalbasis voor een vakantie op de Veluwe en een dagje uit.